Školení a workshopy

Potřebují Vaše účetní osvěžit znalosti nebo jen projít nové legislativní změny? Řeší často obtížné účetní problémy a chtějí zjistit jak by je řešila jiná zkušená účetní?
Díky sledování legislativních změn a dlouhé praxi Vám můžeme nabídnout jak školení od účetní z praxe nebo workshop přímo pro Vás na míru.

Zkušená

Naše účetní jsou zkušené a hlavně z praxe. Nemusíte se tedy obávat nudného školitele, který zná pouze teorii.

Přátelská

Naše účetní jsou přátelské a tedy i během školení budou nanejvýš nápomocné a rády zodpoví i dotazy Vašich zaměstnanců.

Komunikativní

Od domlouvání spolupráce až po realizaci s Vámi budeme v kontaktu. Rádi pro Vás připravíme nabídku dle individuální potřeby,

Účtárna nemá přehled o účtování zahraničních případů, zvládnete je to naučit?

Díky dlouhé praxi našich účetních máme zkušenosti s mnoha typy společností a můžeme tedy poradit s účtováním domácích i zahraničních případů a zvládneme tak pro Vás připravit odpovídající workshop, kde je možné projít přímo reálné případy, které Vaší účtárně dělají problémy.

Potřebujeme projít změny v legislativě, abychom měli účetnictví v pořádku.

Sledujeme změny v legislativě a stále se dále vzděláváme, díky tomu Vám můžeme připravit školení a změny v legislativě. Díky tomu se nebudete muset obávat chyb v účetnictví.

Nenechte své účetní bez aktuálních informací

Domluvte si s námi schůzku a naplánujte školení pro své účetní již dnes. Díky tomu budou moci nadále pracovat dle platné legislativy a zajistit správnost Vašeho účetnictví.